Ardo beltzak

Lagar de santiago

Urtekoa

Gorri purpura distiratsua erribete morearekin, fruta-usain bizia alderdi arinekin lore-arbolak, aho freskoan, pausu adeitsuan, eta ahosabaia inguratzen duen fruta askorekin aho iraunkor eta gazte batera iritsi arte.

(BEZ Barne)

10€

Crianza

12 hilabeteko hazkuntza haritz frantses eta amerikarrean, gerezi haritza hazierari dagozkion teila arin, distiratsu eta erakargarriekin, usain garbi eta dotoreak, egur noblea eta fruta heldua, ahoan erregaliza eta hazkuntzaren ekarpenak lotzen dira barrikan, bainilan eta gozoki txigortuan. % 100 Tempranillo

16€

(BEZ Barne)

Dominio de Berzal

Crianza

Mahatsa 40 urtetik gorako hainbat mahastitatik dator. Mahastizaintza oso ona kontrolatua eta selektiboa, eta haritz amerikarretan eta frantsesetan egindako hazkuntzak kalitate aparta. Eskuzko mahats-bilketa. % 95 Tempranillo eta % 5 Graciano. Txortena kentzea.

(BEZ Barne)

17€

Etxeko berezia

70 urtetik gorako mahastietako mahats-aukeraketa, mahats-hazkuntza eta mahats-hazkuntza zorrotzarekin. 2.500 kg/ha baino errendimendu txikiagoa izatea. Mahatsondoen kalitatea ardo honen barietatean adierazten du, biltegian "Pisage" eta ale estraffinezko upeletan ontzea. Eskuzko mahats-bilketa. % 100 Tempranillo. Txortena kentzea.

21€

(BEZ Barne)

Luis Cañas

Crianza

Mahastiaren batez besteko adina 30 urte. Mahaigainean hautatutako mahats-mordoak. Txortena kentzea. 12 hilabete haritza % 60 frantsesa eta % 40 amerikarra, barrika adina 3 urte. % 95 Tempranillo eta % 5 Garnacha.

18€

(BEZ Barne)

Valserrano

Crianza

Hotzean beratzea eta hartzidura tenperatura kontrolatuarekin, mahatsaren fruta-aromak ahalik eta gehien kontserbatzeko eta kolorea ahalik eta ondoen ateratzeko. 16 hilabeteko ardo ondua haritz amerikar eta frantsesezko upeletan, eta hilabete batzuetako gordailua botilaratu aurretik ardoa ondo mihiztatzeko. % 90 Tempranillo eta % 10 Mazuelo

17€

(BEZ Barne)

Amaren

Crianza

Ardo izugarri erakargarria, tempranillo barietatearen fintasuna eta dotorezia eta garnatxaren freskotasuna, fintasuna eta frutatasuna transmititzen dituena. Multzo harmoniko horrek gehiegizko konplexutasunetik, gorpuzkeratik eta erauzketetatik ihes egiten du, upeltegiak ezarri zuen helburua lortzeko: ardo bat egitea. "Aberatsa" letra larriz.

20€

(BEZ Barne)

Magnum Botilak

Luis cañas-Crianza

Mahastiaren batez besteko adina 30 urte. Mahaigainean hautatutako mahats-mordoak. Txortena kentzea. 12 hilabete haritzezko barrikan: % 60 frantsesa eta % 40 amerikarra, barrikaren adina: 3 urte. % 95 Tempranillo eta % 5 Garnacha.

40€

(BEZ Barne)

Berzal-Crianza

Mahatsa 40 urtetik gorako hainbat mahastitatik dator. Mahastizaintza oso kontrolatua eta selektiboa izateak eta haritz amerikarretan eta frantsesetan hazteak aparteko kalitatea ematen diote. Eskuzko mahats-bilketa. % 95 Tempranillo eta % 5 Graciano. Txortena kentzea.

36€

(BEZ Barne)

Berzal-Hautaketa

70 urtetik gorako mahastietako mahatsak hautatzea, mahastizaintzaren ezaugarriak eta zorroztasuna direla-eta, haien errendimendua 2.500 kg/ha-tik beherakoa denean. Mahatsondoen kalitatea ardo honen barietatean adierazten da, "Pisage" sistemarekin egindako deposituan eta ale estraffinezko upeletan ondutako ardoan. Eskuzko mahats-bilketa. % 100 Tempranillo. Txortena kentzea.

52€

(BEZ Barne)